ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Συχνές Ερωτήσεις-Τρόποι Πληρωμής
Όροι χρήσης
 

 

 

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Εταιρεία “Αγάπιος” Παράβαλου Μαρία εδρεύει και στεγάζεται στην Αθήνα ως φυσικό Κατάστημα και λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί κωδικοί καλό είναι για την καλύτερη εξυπηρετησή σας να έχετε δεί στην ιστοσελίδα μας κάποιους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν , να τους σημειώσετε και να έχετε διαβάσει- συμβουλευτεί τους κάτωθι Όρους Χρήσης – Πολιτική Αγορών προυποθέσεις που εφαρμόζονται στη καταστήμά μας(φυσικό και ηλεκτρονικό).
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι Χρήσης – Περιορισμός Ευθύνης
Η “Αγάπιος” αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει στον πελάτη με τους παρακάτω Όρους.
1 Τυπικά η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στο κατάστημα παρουσία του πελάτη ή εκπροσώπου του με το Δελτίο Παραγγελίας ή τον Αριθμό Τηλεφωνικής Παραγγελίας ή τον αριθμό παραγγελίας Ηλεκτρονικού καταστήματος.
2 Σε περίπτωση που πελάτης-αγοραστής δεν μπορεί να είναι παρόν στην παραλαβή στο κατάστημα μας ανεξαρτήτως του πωλητή, Τα Εμπορεύματα ταξιδεύουν, φορτώνονται και εκφορτώνονται για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή. Υποχρεούται δε, να ελέγξει τα εμπορεύματα εντός 5 ημερών , να επικοινωνήσει για όποια εμπορεύματα χρήζουν ανταλακτικού ή αντικατάστασης με δικά του έξοδα και να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχει υπάρξει προσπάθεια μονταρίσματος. Εάν η ευθύνη της ελαττωματικότητας των εμπορευμάτων αποδειχθεί ότι είναι του πωλητή, τότε οφείλουμε την επισκευή ή ακόμα και την αντικατάσταση ώστε να πληρούν τους όρους.
Τα χρώματα των εμπορευμάτων, πιθανόν να έχουν αποκλίσεις απο τις εικόνες της ιστοσελίδας -αναλόγως και τις ρυθμίσεις που υπάρχουν σε κάθε οθόνη υπολογιστή-tablet-κινητού -παρακαλώ να διαβάζετε και τις περιγραφές των προΪόντων εσωτερικά των φωτογραφιών. Γι'αυτό η εταιρεία ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκλίσεις. Επίσης δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στα στοιχεία των προΪόντων.
Δικαίωμα υπαναχώρησης έχετε με προθεσμία 14 ημερολογιακές μέρες για να επιστρέψετε το προϊόν με επιστροφή χρημάτων.Στην αρχική συσκευασία('οχι προσπάθεια μονταρίσματος) επιβαρύνεσθε τα έξοδα επιστροφής.
Η “Αγάπιος” διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδώσει τα εμπορεύματα εφόσον δεν υπάρχουν οι ανάλογες πρώτες ύλες και λοιπά, αλλά αντιστοίχως οφείλει να ενημερώσει τον αγοραστή και να βρούν απο κοινού την ανάλογη λύση .
Εφόσον η παραγγελία ληφθεί απο ηλεκτρονικό κατάστημα, η “ Αγάπιος”διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεστεί την παραγγελία για διάφορους λόγους αδυναμίας του πωλητή . Υποχρεούται όμως στην επιστροφή της προκαταβολής, εάν η καθυστέρηση παράδοσης είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών απο την ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί.
Ο αγοραστής υποχρεούται να έχει τους χώρους για να παραλάβει τα εμπορεύματα στη συμφωνηθηθείσα ημερομηνία .Διαφορετικά εκφορτώνεται με ευθύνη του αγοραστή , ακόμη και σε υπαίθριο χώρο . Ή εφόσον φυλαχθούν στην προσωρινή αποθήκη του πωλητού οφείλει ο αγοραστής να παραλάβει το ανώτερο σε 15 ημέρες απο το πέρας της συμφωνημένης ημερομηνίας παραλαβής .
Αλλιώς μετά αυτό η “Αγάπιος” διατηρεί το δικαίωμα να εκποιήσει τα εμπορεύματα χάνοντας ο αγοραστής την προκαταβολή .
Εάν ο αγοραστής υπαναχωρήσει και ακυρώσει την παραγγελία , και έχει εκτελεστεί η παραγγελία χάνει την προκαταβολή του(έχει έρθει απο τις αποθήκες του εισαγωγέα) , ή σε αποπληρωμή χάνει το 30% της αξίας της παραγγελίας σε όποια περιπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής στο κατάστημα σε άρτια κατάσταση ,ο δε πωλητής μπορεί να διαθέσει τα εμπορεύματα ελεύθερα χωρίς άλλη προειδοποίηση και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημείωση για κάθε αποδεικνυόμενη ζημιά λόγω μη εκτέλεσης σύμβασης.
Στα προϊόντα που εμπορευόμαστε δεν έχουμε ένδειξη ή ειδικές προδιαγραφές για ειδική χρήση απο τα εργοστάσια κατασκευής ή τον αρχικό εισαγωγέα.
ΓΙΑ ΌΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Η “ΑΓΑΠΙΟΣ” Παράβαλου Μαρία
* Έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προιόντων, σύμφωνα με τους επίσημους
    τιμοκαταλόγους των εταιρειών-εισαγωγέων και οποτεδήποτε κρίνει αυτή σκόπιμο ,
    οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών.
Έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ.απεργίες) ,είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας ή ανταπόκρισης μεταφορικών εταιρειών ή εισαγωγέων .

 

 • Επικροτούμε την αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός για μας και τους νέους πελάτες.Η “ΑΓΑΠΙΟΣ διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθούν.
 • Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που μπορεί να προήλθε απο αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ενημερωμένο.Γι¨αυτό καλό είναι να υπάρχει επιβεβαίωση πριν θεωρήσετε τελική την παραγγελία σας.
  • Προτιμούμε να επιλέγετε την μεταφορική που θέλετε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά της παραγγελίας σας -αναφορά στα σχόλια με όνομα– τηλέφωνο– διεύθυνση. Ωστόσο διατηρούμε μονομερός το δικαίωμα να ,μην γίνει χρήση της επιλογή σας για λόγους κόστους. Κατόπιν συνεννόησης-ενημέρωσης .
  • Η “ΑΓΑΠΙΟΣ” έχει ως βασική αρχή και προτεραιότητα την σωστή ενημέρωση και εξυπηρέτηση-ικανοποίησης του πελάτη στα πλαίσια του χρόνου εκτέλεσης της παραγγελίας που έχει δωθεί. Για παραγγελίες κάτω την 50 Ευρώ ή μη τήρηση της μικρότερης συσκευασίας που αναφέρετε σε κάθε προϊόν ΔΕΝ θα επιτρέψει την εκτέλεση της παραγγελίας απο το συστημά της.
  • Έχει δικαίωμα μεταβολής των μεταφορικών κατόπιν ενημέρωσης και συνεννόησης, λόγω πιθανών αλλαγών τιμολόγησης απο τους εξωτερικούς συνεργάτες.
  • Μικρότερη χρέωση 5 ευρώ μέχρι 2 δέματα ως μεταφορική Αθήνας(Αιγάλεω-Βοτανός-Ρέντη) ,Χρέωση 10 ευρώ με όριο όγκου 4 κυβικά.
  • Μικρότερη χρέωση 20 ευρώ σε περιοχές Αθήνας-Πειραιά (χρέωση βάση περιοχής) με όριο όγκου 4 κυβικά..
  • Έχει δικαίωμα ΜΗ εκτέλεσης παραγγελίας εάν δεν εκπληρούνται οι όροι που έχουν συμφωνηθεί .
  • Η γενική αρχή διαδικασίας για την όποια παραγγελία από α) φυσικό κατάστημα, β) τηλεφωνική παραγγελία, γ) ηλεκτρονικό κατάστημα ,είναι : 2-10 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας και εφόσον υπάρχει απόθεμα αποθήκης για να παραλάβετε απο το κατάστημα ημέρα και ωράριο που θα σας έχει κοινοποιηθεί (κατόπιν προκαταβολής 1/2 αξίας παραγγελίας) ή να πάει σε μεταφορική εταιρεία(εξόφληση αξίας παραγγελίας+ελάχιστη χρέωση). Αν δεν υπάρχει απόθεμα σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία άφιξης και αναμένετε ή αλλάζετε κωδικό. Η παράδοση είναι σε πακέτο (αρχική συσκευασία εισαγωγέα) αμοντάριστο – απο το κατάστημα – με αποστολή εντός Αθηνών κατόπιν συνεννόησης για κόστος και προκαθορισμένη ημερομηνία/ ωράριο με τον εξωτερικό συνέργατη,- παράδοση σε μεταφορική εταιρεία αρεσκείας σας ή σας προτείνουμε κάποια που έχουν προτιμήσει περισότερο οι ήδη υπάρχοντες πελάτες μα ς ανά περιοχή. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσπαθούμε και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα είδη του καταλόγου μας να είναι πάντα διαθέσιμα(κατόπιν παραγγελίας) και υπάρχει συχνή ενημέρωση των αποθεμάτων όμως κάποιοι κωδικοί μπορεί προσωρινά να μην είναι διαθέσιμοι, για όποια διαφοροποίηση θα ενημερώνεστε πριν τη τελική εκτέλεση της παραγγελίας σας.
 • ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Τα περισσότερα είδη είναι ασυναρμολόγητα, υπάρχουν πλήρεις οδηγίες συναρμολόγησης και τα απαραίτητα υλικά για να το κάνετε μόνοι σας με απλό τρόπο, αν όμως δεν έχετε κάποιες βασικές τεχνικές γνώσεις τότε χρειάζεστε ειδικευμένο άτομο.
 • ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Επιστροφές & Αλλαγές
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η επιστροφή οποιουδήποτε προίόντος πρέπει να γίνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του , αφού πρώτα έχει υπάρξει ενημέρωση στην εταιρεία. Παρακαλώ χρειάζεστε αντίγραφο του παραστατικού παραλαβής( Δ.Α ή ΤΔΑ ή ΑΠΛ ή Απόδειξη λιανικής)
Πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία (συσκευασία κατασκευαστή-εισαγωγέα), να μην έχετε ανοίξει τη συσκευασία και σαφώς να μην έχει μονταριστεί.
Λυπούμαστε αλλά αν έχετε ανοίξει την συσκευασία ή έχετε μοντάρει δεν θα γίνετε δεκτή η επιστροφή-αλλαγή σας.
Ολική υπαναχώρηση μπορεί να γίνει πρίν την εκτέλεση της παραγγελίας απο τον προμηθευτή με ολική επιστροφή χρημάτων.
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει με έγγραφη ενημερωσή σας προς την εταιρεία εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
Δυστυχώς ακύρωση παραγγελίας δεν γίνετε σε ειδικές κατασκευές (π.χ. Στρώματα) και σε παραγγελίες οίκων εξωτερικού που έχουν γίνει σε ποσότητα μόνο για σας(προκρατήσεις).
Αλλαγές -Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται σε παραγγελίες που έχουν εκτελεστεί (παραλαβή) και έχουν κλειστεί στο κατάστημα .
Ολική υπαναχώρηση μπορεί να γίνει πρίν την εκτέλεση της παραγγελίας , απο τον προμηθευτή με ολική επιστροφή προκαταβολής.
ΒΗΜΑΤΑ
Ενημέρωση εταιρείας εντός 14 ημερολογιακών ημερών οτι θέλετε να προχωρήσετε σε επιστροφή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα .
Δυστυχώς επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής-αλλαγής των προιόντων.
Αναμενόμενος Χρόνος Αλλαγής 2-15 εργάσιμες απο την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας και ελεχθεί το ορθό της συσκευασίας .
Αναμενόμενος Χρόνος Επιστροφής Χρημάτων 2-15 εργάσιμες απο την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας και ελεχθεί το ορθό της συσκευασίας .
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη “ΑΓΑΠΙΟΣ” για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα με : 
1) email στο info@exoplismos-agapios.gr ή agapios.spprt@gmail.com
2)Με τη φόρμα επικοινωνίας .  Ή
για ποιό άμμεση -γρήγορη εξυπηρετησή σας
3) τηλεφωνικά καλέστε μας στο 210 2025419 , 210 3002252 

Ανταλακτικά- Ελλειπής συσκευασία
Ακολουθούμε την διαδικασία που ορίζει ο κάθε εισαγωγέας ή κατσκευαστής ΣΕ κάθε περίπτωση επειδή τα προΪόντα μας παραδίδοντε αμοντάριστα σε πακέτο -εκτός ελαχίστων περιπτώσεων-να ανοίγετε με προσοχή τη συσκευασία να γίνετε έλεγχος αν είναι όλα τα κομμάτια-εργαλεία μέσα, σε άρτια κατάσταση και μετά μοντάρετε.
Τα προΪόντα παραδίδονται στις μεταφορικές σε άρτιες συσκευασίες.Αν έχετε παραλάβει μέσω μεταφορικής τότε βλέπετε αρχικά εξωτερικά την συσκευασία αν δεν είναι άρτια, τότε παραλαμβάνετε με επιφύλαξη ή ελέγχετε επιτόπου και ακολουθήτε τον έλεγχο που έχει προαναφερθεί και πλέον είναι υπεύθυνη η μεταφορική να σας αντικαταστήσει το προΪόν και σε όποια περίπτωση παρακαλώ ενημερώστε μας αν μπορούμε με τον όποιο τρόπο να σας βοηθήσουμε στην όποια επίλυση του θέματος που θα έχει προκύψει.
Παρακαλώ μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή απευθείας με e-mail με φωτογραφία του αντικειμένου και της συσκευασίας (*προσοχή αμοντάριστο στη συσκευασία του) με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και όνομα -τηλέφωνο επικοινωνίας -ένα σύντομο κείμενο για το πως προέκυψε και θα υπάρξει ενημερωσή σας για την έκβαση του αιτήματος σας
Αναμενόμενος Χρόνος : Ανάλογα τον εισαγωγέα είναι απο 5- 20 εργάσιμες μέρες.
Τρόποι Αγορών – Κόστος Μεταφορικών
Αν παραλαβή απο κατάστημα :
Τηλεφωνική Παραγγελία μισά χρήματα προκαταβολή μέσω τράπεζας με αριθμό παραγγελίας που θα σας δωθεί και το όνομα που θα μας έχετε δώσει εσείς στη παραγγελία το υπόλοιπο ΜΟΝΟ μετρητά την στιγμή που θα παραλάβετε . (αν δεν υπάρξει προκαταβολή στον προκαθορισμένο χρόνο που θα σας έχει γνωστοποιηθεί τότε η παραγγελία θεωρείτε άκυρη και πρέπει να επικοινωνήσετε εκ νέου για την επιβεβαίωση του αποθέματος και ισχύς της παραγγελίας)
Παραγγελία απο κατάστημα μισά χρήματα προκαταβολή * με δελτίο παραγγελίας που θα σας δωθεί το υπόλοιπο μετρητά την στιγμή που θα παραλάβετε.
Παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος
Επιλογή προϊόντων που θέλετε ακολουθήτε τα βήματα και όταν στείλετε την παραγγελία σας έρχετε αυτόματο μήνυμα με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την αξία τους με ΦΠΑ για παραλαβή απο το κατάστημα εσείς ή η μεταφορική εταιρεία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετρητά. Για να θεωρηθεί τελική η παραγγελία σας πρέπει να έχει γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση για την διαθεσιμότητα και αν υπάρχουν άλλες χρεώσεις.
Διαχείριση του Λογαριασμού σας και Παρακολούθηση των Παραγγελιών σας.
Η εγγραφή σας στο NEWSLETTER θέλει μόνο το e-mail σας για ενημερωσή σας με νέα προΪόντα – γενικότερη ενημέρωση.
Η εγγραφή σας στο eshop “ΑΓΑΠΙΟΣ” απαιτεί τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και τηλέφωνα επικοινωνίας. Το email σας το καταχωρούμε για την αποστολή και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Το ¨ΑΓΑΠΙΟΣ” σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το άν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, έαν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για τη μεταφορική εταιρεία της αποστολής των δεμάτων .
Κατάσταση Παραγγελίας και Αναζήτηση - Εντοπισμός Δεμάτων
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να παραλάβει απο το κατάστημα η μεταφορική εταιρεία σας ή εσείς είτε με φορτηγά εξωτερικού συνεργάτη για εντός Αθηνών-Πειραιώς είτε με τις μεταφορικές εταιρείες Αθηνών που εδρεύουν στα όρια Βοτανικός-Αιγάλεω-Ρέντη-Ταύρο-Ρουφ -πιθανές χρεώσεις- ή ανάλογα με την επιλογή σας με αριθμό παραγγελίας. Όταν παραδοθεί η παραγγελία σας λαμβάνεται ενημερωτικό Email ή SMS. Στο email σας αποστέλλεται ο αριθμός παραγγελίας σας και με ποια μεταφορική - ημ/νία αποστολής, εκτός αν ήδη μας έχει δωθεί απο εσάς.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
το eshop “ΑΓΑΠΙΟΣ” κρατάει μόνο στοιχεία Διεύθυνσης Χρέωσης, Διεύθυνσης Αποστολής, Τηλέφωνο που χρησιμοποιεί για τη δική σας ασφάλεια προκειμένου να επιβεβαιωθεί και από εσάς η παραγγελία και Email προκειμένου να σας ενημερώνει άμεσα για τη παραγγελία σας.
Τί κάνουμε αυτές τις Πληροφορίες;
Τις χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για τη διαχείριση των παραγγελιών σας και σε καμία περίπτωση αυτές δεν μεταφέρονται σε τρίτους. Τις χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από την ανάδρασή σας.
Πώς είστε ασφαλείς;
Το ηλεκτρονικό κατάστημα “ΑΓΑΠΙΟΣ” δεσμεύεται στη διαρκή προσπάθεια του να ακολουθεί τις ποιό σύγχρονες πολιτικές ασφάλειας και προστασίας του περιεχομένου του βάση των συνεργαζόμενων εταιρειών και τράπεζας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την άμεση διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων που μας είχατε υποβάλει στο παρελθόν.

ΕΓΓΥΗΣΗ :
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Τα στρώματα παρέχουν εγγύηση ανάλογα τον κατασκευαστή και την χρήση η εγγύηση ΔΕΝ ισχύει για προβλήματα που προκύπτουν απο κακή χρήση .
Δυστυχώς αν υπάρξει καταστροφή κομματιού συσκευασίας απο λάθος κατά τη διάρκεια του μονταρίσματος ή λανθασμένο μοντάρισμα συνήθως ΔΕΝ υπάρχουν ανταλλακτικά οπότε αναμένουμε να μας δωθεί κατόπιν παραγγελίας χρόνος παράδοσης και τιμή.
Περιορισμός ευθύνης
Η “Αγάπιος”  δεν ευθύνονται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. «Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής»). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Αγάπιος” ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα 
www.exoplismos-agapios.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), στα προϊόντα , όπως τις διαθέτουν οι εισαγωγείς του εκάστοτε προϊόντος όπου ανάλογα απο την συσκευή και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήτε υπάρχουν αποκλίσεις. Γι'αυτό ΔΕΝ ισχύει το "όπως ακριβώς βλέπω στη οθόνη".
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα “Αγάπιος” δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Τρόποι Αποστολής-Παραλαβής
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ
 1. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣ ΩΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. - ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Ή ΟΓΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ Ι.Χ. -
 2. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ – ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ-.
 3. ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.
( +/-1 ΩΡΑ πχ.ΩΡΑΡΙΟ 9-8 ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ 10-7) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΠΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ 'Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ).

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ -ΒΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ-

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ 5 Ευρώ ΜΕΧΡΙ 2 ΔΕΜΑΤΑ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ(Αιγάλεω-Βοτανικός-Ρέντη).ΧΡΕΩΣΗ 10 Ευρώ ΜΕ ΟΡΙΟ ΟΓΚΟΥ 4 Κυβικά.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ή ΧΡΕΙΖΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ .

Τρόποι Πληρωμής
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 24%
Μετρητά : Από το καταστημα με Δελτ.Παραγγελίας
Κατάθεση ή μεταφορά σε λογαριασμό μέσω Τράπεζας με Αρ.Παραγγελίας + Όνομα
Μέσω Κάρτας -Εκτός DINERS & AMERICAN EXPESS

*ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας με ένα απο τους παραπάνω τρόπους. Ισχύει για περιοχές Αθήνας-Πειραιά 
*ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΌΠΟΥΣ -2ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ή 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & MAIL ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ-
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ 5 Ευρώ ΜΕΧΡΙ 2 ΔΕΜΑΤΑ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ(Αιγάλεω-Βοτανικός-Ρέντη).ΧΡΕΩΣΗ 10 Ευρώ ΜΕ ΟΡΙΟ ΟΓΚΟΥ 4 Κυβικά.
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
1 x ΕΜ997,3 Frido Σκαμπό bar Διάφανο Plexy glass Φ38 Υ 76cm
47,50€ 
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 
SSL Certificates